Caps, Rugzakken

Wij bieden in onze webwinkel kindercaps 11 verschillende kleuren caps aan. Deze petjes kunt u los, of met naam erop, bij ons bestellen.
Wilt u de naam van het kind (peuter) er mooi op laten borduren, kies in de shop de kleur van de pet en het lettertype, vul de naam van het kind in en rond uw bestelling af.

Maat kindercap is ongeveer vanaf 2 tot 6 √° 8 jaar. Caps hebben een omtrek van 54 cm. Door middel van klittenband aan de achterzijde kunt u de cap groter of kleiner maken.

Rugzakken voor kinderen en tieners en volwassenen

In onze webwinkel hebben wij 9 verschillenden kleuren rugzakken kinderrugzakken waaruit u kunt kiezen. Afmeting 30 x 25 x 12 cm.
Kinderrugzakken zijn zowel los of met naam te bestellen. Ook kunt u een borduurpatroon aan uw bestelling toevoegen om te tas nog mooier te maken.
En wij hebben tassen voor grotere kinderen vanaf 6 jaar.

Cap/ petje voor volwassenen

Caps / Petje voor volwassen hebben 1 maat verschillende kleuren, met naam borduren kunt u in onze webshop bestellen volwassen caps
Het is vanaf 1 januari 2021 ook weer mogelijk om uw logo op een cap te laten borduren, vraag hiervoor een offerte aan levertijd is 1 week ongeveer. u kunt mailen naar info@borduurkoning.nl

Voorbeelden rugzakken voor kinderen met borduur patroon.

Menu